Kiehtovia asioita


Heissan, ja hyvää lauantaita! 


Kun viime postaus oli niin surullinen, ajattelin pistää tähän väliin jotain kevyempää. Kerron siis tässä postauksessa mielestäni kiehtovia asioita, joita olen listannut. Ne eivät ole järjestyksessä! 


Varoitan jo nyt, että tässä on pari aika outoa juttua, jotka mua kiehtovat! :D


Muistakaa kommentoida, mitä piditte postauksesta, ja toivoisitteko enemmänkin tällaisia postauksia, jotka eivät ole tarinoita. Mutta hei – mitä minä tässä nyt enää mistään selostan, siirry jo lukemaan! ;)  



 



Avaruus


Kyllä, avaruus on todella kiehtova asia. Onko se loputon? Siellä olisi hauska joskus käydä! :D Yöllä näet tähtiä, mutta tiesitkö, että näet samalla miljoonien vuosien taakse – tähtien valolla nimittäin kestää kauan matkata tänne maahan. Eikö olekin kiehtova ajatus! 


Tuulimyllyt


Ihan totta! Kun tuulimyllyjen lavat pyörivät hiljaa ympäri, Vilja tuijottaa auton ikkunasta ulos. Mökille ajaessa näen aina tuulimyllyjä, ja joskus olenkin käynyt katsomassa niitä ihan läheltä. Niiden isous on niin kiehtovaa… en osaa selittää, mutta niin se vain on. (Pienenä kuvittelin joskus olevani tuulimylly… :D) 


Rattaat


Tarkoitan esimerkiksi myllyn rattaita. Olen joskus ollut sisällä yhdessä myllyssä pienenä, mutta en muista oikein mitään siitä. Kuitenkin hämärä muistikuva minulla on sellaisista isoista rattaista, jotka olivat samalla jotenkin pelottavia ja samalla kiehtovia. En edes tiedä, onko se todenmukainen muistikuva, mutta katsoin googlesta niiden kuvia ja… kiehtovia ovat! :D Kiehtova. Kieh-to-via. Ymmärsitkö jo?   


Lyhdyt


Tämä on pakko mainita – jossain blogissa taidettiin jo puhua tästä. Mutta kun olen samaa mieltä! Lyhdyt vain… no – ovat kiehtovia. En osaa selittää tarkemmin, mutta ne vain nyt ovat kiehtovia – mieti vaikka kulkevasi pimeässä yössä lyhdyn kanssa… kiehtovaa! :)


Tienvarsikyltit


Älä. Kysy. (Nyt ollaan ylitetty superoutouden raja… :D) Ööh… en oikein osaa ollenkaan selittää tätä, mutta kun ohitetaan tienvarsikyltti, minä jotenkin… no – tulee kiva olo. Öö… samaistutteko? :D 


Tiede


Tämä ei nyt niin outo juttu ole. Tiede on kiehtovaa! Mieti kuinka paljon tiede on jo kehittynyt! Ja mieti kuinka paljon se vielä tulee kehittymään! :) Enpä osaa nyt sanoa muuta, joten siirrytään seuraavaan kohtaan! :)  


Autiotalot


Oletko koskaan käynyt autiotalossa? Minäpä olen. Siellä oli todella jännää, sisällä oli jopa vanha nukke. Oli jotenkin kiehtovaa ajatella, että joku on asunut joskus talossa, mutta nykyään ei enää kukaan. On hauska pohdiskella, milloin talo on hylätty tai milloin se on rakennettu! Eikö olekin? :) 



Siinä oli kiehtovat asiat! Oletko samaa mieltä, vai ovatko nuo asiat täysin arkipäiväisiä? Kerro ihmeessä kommenteissa!!! :D 

  Kiitos kun luit! <3


Kommentit

  1. Mulle nämä ei ollut niinkään kiehtovia asioita, paitsi autiotalo, avaruus ja tiede. Mutta tässä mentiinkin jo outouden rajan yli!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, osa olikin tosi outoja, joten ne voivat olla joidenkin mielestä ihan tavallisia! :D Tuulimyllyt ja tienvarsikyltit eivät varmaankaan kovin monen "kiehtovat asiat" -listalla ole. :)

      Poista
  2. Tämä oli hyvä postaus!! Muuten, ketään ei varmaan kiinnosta mutta sanoit sanan "kiehtova" 15 kertaa. Kyllä, mä lasken outoja asioita😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilja2.8.22

      VIISITOISTA KERTAA?! Okei, eikö edes viisi olisi riittänyt...? Oli miten oli, ihanaa, että pidit! <33

      Poista
    2. Anonyymi8.8.22

      Tienvarsikyltit...? Ne eivät kiehdo minua vähääkään...🤔🤭🙂

      Poista
    3. Vilja8.8.22

      Okei, se onkin aika outo kiehtova asia. :D Kiitos kommentista! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, kommentoi ihmeessä – se tekee aina hyvän mielen oli kommentti sitten positiivinen tai negatiivinen. Jeps, negatiivista palautetta saa myös tietysti antaa, mutta toivon, että se ilmaistaisiin sitten asiallisesti ;) Kommenttejahan on tosi monenlaisia; ei pelkästään positiivisia tai negatiivisia. Se voi olla ihan vaan joku yksi sana, tai sitten pitkä, paksun kirjan pituinen kommentti, jossa kerrotaan kaikki mahdollinen tekstistä. ;) Kaikki kelpaa, ja ainahan voi myös jättää kommentoimatta. :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesä 2023 || Kuulumisia!

iltasatu

Särki taivaan