...

Heips ja tervetuloa taas kerran! đŸ’™

TĂ€ssĂ€ on tĂ€llainen – kuten nimestĂ€ nĂ€kyy – epĂ€mÀÀrĂ€inen tarina/tekstinpĂ€tkĂ€. Saatte siitĂ€ itse tehdĂ€ omat tulkinnat. ;) 

Kommentoi ihmeessĂ€ mielipiteesi, mitĂ€ tykkĂ€sit ja parannusehdotuksia… MitĂ€ vain, mistĂ€ itse haluat kertoa! :)

Ei tĂ€ssĂ€ muuta, joten olkaapa hyvĂ€t, tĂ€ssĂ€ on… đŸ˜€



 


En arvannutkaan kuinka paljon se sattuu. En mitenkÀÀn olisi voinut kuvitellakaan sen olevan jotain tĂ€llaista – juuri tĂ€llaista mitĂ€ minĂ€ nyt tunnen. 


Ajattelin, ettĂ€ se on ihan mahdollista. EttĂ€ se ei hetkauttaisi minua ollenkaan, ei yhtÀÀn. Ajattelin, ettĂ€ jos nĂ€en sen, se ei tunnu missÀÀn, ettĂ€ se oli arvattavissakin… Ja ettĂ€ se menisi siinĂ€ sivussa, kun kaikki muu veisi huomioni. 


Pieni tapahtuma tĂ€ssĂ€ pitkĂ€ssĂ€ elĂ€mĂ€ssĂ€ni…


Mutta se oli jotain ihan muuta, jotain sellaista joka teki minusta hirviön, sellaista joka sai muun maailman katoamaan, sellaista jota en olisi odottanut.


Ensin se 


kaatoi minut maahan, 


sitten repi palasiksi.


Ja kokosi armeijan


minua vastaan.


Se sai minut huutamaan pÀÀni sisĂ€isessĂ€ maailmassa, jossa myrsky nousi aivan yhtĂ€kkiĂ€. Viha kieppui sisĂ€llĂ€ni, tuli ulos huudon mukana, mutta sitten kĂ€vi minua vastaan ja rikkoi minut. 


Hymy nousi kasvoillesi,


hÀnkin nauroi.


SinÀ nÀit minut


ja piilotit kaiken 


neutraalin ilmeen taakse. 


Sovitaanko, ettĂ€ riisut nyt sen ilmeen kasvoiltasi? NĂ€ytĂ€t oikeat tunteesi, etkĂ€ enÀÀ teeskentele. 


Kuule, silloin kun jaksoin vielĂ€ nauttia, en murehtinut. EhkĂ€ pÀÀllimmĂ€iset asiat jotka mielessĂ€ni varjostivat, olivat saankohan kokeesta hyvĂ€n numeron? -tapaisia. Silloin en voinut edes saada pÀÀhĂ€ni sellaista ajatusta, ettĂ€ joskus minĂ€ vielĂ€ tuntisin nĂ€in. EnkĂ€ todellakaan olisi arvannut, ettĂ€ sinĂ€ olet saanut sen aikaan. 


Ja hiljainen koputus ovellani kertoo isĂ€n saapuneen juuri. VedĂ€n tekohymyn kasvoilleni jo valmiiksi ja suunnittelen tekopirteitĂ€ lausahduksia isĂ€lle vakuutukseksi siitĂ€, ettĂ€ minulla ei ole niin mikÀÀn huonosti… 


Sellaista minun ei koskaan ennen ole tarvinnut tehdĂ€. 


Ja kun ovi narahtaa auki, nÀen isÀn hymyilevÀt kasvot ja ilmeen, joka kysyy kuluneesta koulupÀivÀstÀ. NÀytÀn hÀnelle peukkua ja hymyilen ehkÀ turhankin pirteÀsti.


Ja kun ovi taas sulkeutuu, heittĂ€ydyn sĂ€ngylleni makaamaan. 


Voin melkein pahoin. Kyyneleet virtaavat silmistĂ€ni, tipahtelevat pulleina poskilleni, valuvat tyynylle ja kastelevat sen. VedĂ€n syvÀÀn henkeĂ€. 


En olisi arvannut, ettÀ


sinĂ€ 


voisit tehdÀ minulle


mitÀÀn tĂ€llaista. 


Satuttaa minua nÀin


syvÀsti ja rikkoa


pieniksi palasiksi… 


Ja toipuminen vie aikansa. En jaksa enÀÀ odottaa tunteiden villitessĂ€, sinun pyöriessĂ€ mielessĂ€ni hymyilemĂ€ssĂ€ iloisesti. 


Toisen ilo on toisen suru. Toisen riemu rikkoo. 


Palaseni ovat pitkin lattiaa. Jossakin on vihaa, jossakin surua, joku palasista sisĂ€ltÀÀ jotain epĂ€mÀÀrĂ€istĂ€ tunnetta, joka on sekoitus kaikkea. 


Tarina ei ole vielÀ


lopussa. 


Joku saattaisi löytÀÀ


palasen, josta


minulla ei ole


mitÀÀn tietoa. 


Palasen, jossa on


vielĂ€ vĂ€hĂ€n toivoa…


Kommentit

  1. EikÀÀÀÀÀ! Ă„Ă€h, tÀÀ oli ihana! Ja toi etusivun kuva on tosi hieno! MistĂ€ sĂ€ sait sen? Rakastan auringonlasku kuvia! MĂ€ en tiedĂ€ mikĂ€ niissĂ€ on mutta ne on vaan ihania!

    Tunnelma tarinassa oli ihana ja aika surullinen tunnelma! Se piristi mun pÀivÀÀ (tietenkin olen kipeÀnÀ viikonloppuna)! Muuta en osaa tunnelmasta sanoa!

    TekstistÀ en löytÀnyt kirjoitus virheitÀ. Teksti oli selkeÀ ja sitÀ oli kiva lukea! Teksti oli sopivan pituinen ja taiteellinen!

    Kokonaisuudessaan tÀmÀ oli hyvin onnistunut postaus ja saat olla ylpeÀ siitÀ:D! Ja hei, miksi mÀ kirjoitin nÀin pitkÀn kommentin vaikka yleensÀ mulla on kaikista lyhimmÀt kommentit!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljonpaljon, Kisu! <3 Mahtavaa, ettÀ tykkÀsit ja kerroit hyvÀt asiat! Surullista tunnelmaa mÀ tavoittelinkin, mutta hyvÀ ettÀ se silti piristi! Todella hyvÀ juttu, ettei kirjoitusvirheitÀ löytynyt, koska itse pyrin aina pitÀmÀÀn tekstit mahdollisimman oikein kirjoitettuina! ;) Ja ihanaa ettÀ se on mielestÀsi taiteellinen, kiitos! <3 Ja hei, hyvÀ vaan ettÀ kirjoitit pitkÀn kommentin, koska sellaisia on aina ihana saada! :) <3

      Poista

LÀhetÀ kommentti

Hei, kommentoi ihmeessĂ€ – se tekee aina hyvĂ€n mielen oli kommentti sitten positiivinen tai negatiivinen. Jeps, negatiivista palautetta saa myös tietysti antaa, mutta toivon, ettĂ€ se ilmaistaisiin sitten asiallisesti ;) Kommenttejahan on tosi monenlaisia; ei pelkĂ€stÀÀn positiivisia tai negatiivisia. Se voi olla ihan vaan joku yksi sana, tai sitten pitkĂ€, paksun kirjan pituinen kommentti, jossa kerrotaan kaikki mahdollinen tekstistĂ€. ;) Kaikki kelpaa, ja ainahan voi myös jĂ€ttÀÀ kommentoimatta. :D

TÀmÀn blogin suosituimmat tekstit

KesÀ 2023 || Kuulumisia!

iltasatu

SĂ€rki taivaan