Auringon alla


Hejks! đŸ‘œ

Oikeasti. VIIKKO. Viikko viime postauksesta.

On mulla syy pitkĂ€lle tauolle postausten vĂ€lissĂ€: Monin sanoin on blogi, jota pitÀÀ useampi henkilö – tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ yhdeksĂ€n ihmistĂ€! Olen siitĂ€ innoissani, ja ensimmĂ€isen postaukseni sinne voi kĂ€ydĂ€ lukemassa – ja tietysti muidenkin ekat! :)


No mutta tÀmÀ postaus. En osaa sanoa mitÀÀn, joten annetaan tekstin puhua puolestaan. ;) Voit tietenkin kertoa mielipiteesi kommentilla, se olisi ihanaa!


Tervetuloa lukemaan!



Auringon alla

Lintu,

se lensi sinne, minne minÀkin toivoin pÀÀsevÀni joskus. SillÀ oli siivet, ja sen varjo lankesi maahan, kun se lensi auringon alla. Se oli kaunis.

Aurinko,

se oli laskemassa. Taivaanrannan taakse, jonnekin sinne, minne siivet lintuakin kuljettivat. EhkĂ€ sinne, missĂ€ se sai paistaa ruusupensaan lehtien vĂ€listĂ€ – tai sinne, jossa se sai levĂ€tĂ€ hetken ja piilotella tummien pilvien takana… EhkĂ€ sinne, missĂ€ sen alla leikkivĂ€t iloiset lapset tai sinne, missĂ€ sitĂ€ eniten tarvittiin.

Se

ilahdutti ihmisiĂ€ valollaan ja kauneudellaan. Varmasti sinĂ€kin iltana joku katsoi ihastellen taivaanrantaan, jonne se laski ja loi vaaleanpunaoranssin, epĂ€todellisen kauniin tunnelman. Se laski ehkĂ€ puiden taakse, tai sitten pellon. Kenties vuorten, mutta mitĂ€ jos talon…

MinÀ,

minÀ jÀin tÀnne. En ehkÀ pÀÀse tÀÀltÀ pois, sillÀ minua ei pÀÀstetÀ. MinÀ olen loukussa tÀÀllÀ, eikÀ tÀnne, tÀnne tÀnne ei ei ei tule kukaan kukaan kukaan minua minua minua viemÀÀn pois pois pois.

Mutta minÀ lÀhden.

Pois,

luontoon, sinne missÀ

linnun,

Auringon 

ja pilvet

taas nÀhdÀ saan.


Kommentit

  1. Apua, apua, apua!!! Vilja tĂ€mĂ€ oli aivan ihaaaaaannnnnaaaa<3! MielestĂ€ni alku oli kaikista paras❤️! Ja mĂ€ en ole kuullutkaan monin sanoin - blogista ja kĂ€vin Ă€sken katsomassa ja se on ihana - jÀÀn seurailemaan! Arttikkelikuva sopii ihanasti tĂ€hĂ€n tekstiin. Se on kaunis kuva! En tiedĂ€ miksi tĂ€mĂ€ teksti vaan oli niin hyvĂ€ ettĂ€ se sai minut haukkomaan henkeĂ€, tosi hyvÀÀ jĂ€lkeĂ€, vilja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, kiitos! 💜 Mahtavaaaaaaaa, ettĂ€ tykkÀÀt tĂ€stĂ€! Joo, omastakin mielestĂ€ alku onnistui vĂ€hĂ€n paremmin, mutta ihan mahtavaa ettĂ€ tykkĂ€sit myös lopusta :) Ja mĂ€kin pidĂ€n kovasti tuosta kuvasta - se on Pixabaysta, niin kuin aina. ;) Siis oikeastiko sĂ€ haukoit henkeĂ€...? Kiiiiiiiiiitos! <33

      Ps. Ihanaa, ettÀ kÀvit vilkaisemassa Monin sanoin -blogia, ja ettÀ jÀÀt seuraamaan! <3

      Poista

LÀhetÀ kommentti

Hei, kommentoi ihmeessĂ€ – se tekee aina hyvĂ€n mielen oli kommentti sitten positiivinen tai negatiivinen. Jeps, negatiivista palautetta saa myös tietysti antaa, mutta toivon, ettĂ€ se ilmaistaisiin sitten asiallisesti ;) Kommenttejahan on tosi monenlaisia; ei pelkĂ€stÀÀn positiivisia tai negatiivisia. Se voi olla ihan vaan joku yksi sana, tai sitten pitkĂ€, paksun kirjan pituinen kommentti, jossa kerrotaan kaikki mahdollinen tekstistĂ€. ;) Kaikki kelpaa, ja ainahan voi myös jĂ€ttÀÀ kommentoimatta. :D

TÀmÀn blogin suosituimmat tekstit

KesÀ 2023 || Kuulumisia!

iltasatu

SĂ€rki taivaan